Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente la din .

Concertul pe care Cesaria Evora urma să îl susţină pe 3 octombrie 2011 la  sala Olimpia din Timişoara a fost anulat. Află care sunt motivele anulării!

Luni, 3 octombrie 2011, Cesaria Evora va concerta la Sala Olimpia din Timişoara. „Diva desculţă” va concerta la Timişoara în cadrul unui eveniment promovat de Plai.

Deşi devenise cunoscută în insulele Capului Verde de ceva timp, Cesaria Evora a cunoscut faima internaţională abia la 47 de ani odată cu lansarea primului său album. Stilul muzical al Cesariei este morma, o combinaţie de fado portughez şi blues. Muzica artistei este inspirată din istoria bogată şi plină de durere a locuitorilor arhipeleagului în care Cesaria s-a născut.

De fiecare dată altfel dar mereu extraordinară, „Diva desculţă” şi-a câştigat milioane de fani în toată lumea şi este considerată cel mai de seamă reprezentant al genului „morma”. Celebră în toată lumea pentru apariţiile sale pline de eleganţă, emoţie şi şarm, Cesaria Evora îşi uimeşte fanii la fiecare concert.

Bilete Cesaria Evora Timişoara

Biletele pentru concertul Cesaria Evora de la Timişoara pot fi achiziţionate, în funcţie de distanţa faţă de scenă, la următoarele preţuri:

– VIP: 600 lei*
– Categ. I: 200 lei
– Categ. II: 170 lei
– Categ. III: 140 lei
– Categ. IV: 100 lei

Cumpara bilet

 

*Numărul biletelor de la categoria VIP este limitat la 20. Pe lângă biletele la concert, posesorii tichetelor din această categorie vor putea bucura şi de o cină cu artista după concert.

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

Sala Olimpia: Aleea F.C.Ripensia nr. 7, Timişoara