Lara Fabian va concerta pentru prima dată fanii din România pe 17 martie 2012. Artista născută în Belgia va concerta pe scena Sălii Palatului din Bucureşti la invitaţia Project Events şi European Event Services.

Lara şi-a dorit de mică o carieră muzicală, încă de la mijlocul anilor ’80 ea încercându-şi norocul la diverse competiţii europene. În 1988 reprezintă Luxemburgul la Eurovision Song Contest cu piesa „Croire” şi ocupă un onorabil loc 4. Piesa s-a dovedit un adevărat succes, vânzându-se în peste 500.000 de exemplare.

Trei ani mai târziu lansează albumul „Lara Fabian” în limba franceză. Piese ca „Le jour où tu partira„, „Les murs” sau „Qui pense à l’amour” o aduc în atenţia publicului canadian, ţară în care se mutase pentru a cuceri public de dincolo de Ocean.

Visul ei s-a împlinit rapid, albume ca „Carpe diem„, „Pure„, „Lara Fabian” sau „Nue” se vând în milioane de exemplare în toată lumea. Cinci premii Juno, 2 World Music Awards şi zeci de alte distincţii din toată lumea o pun pe Lara Fabian în cercul restrâns al artiştilor care au cucerit lumea doar prin talent şi unicitatea vocii.

Bilete Lara Fabian

Preţurile biletelor pentru concertul Larei Fabian de la Sala Palatului vor fi urmatoarele:

Categoria VIP – 350 lei
Categoria 1 – 300 lei
Categoria 2 – 250 lei
Categoria 3 – 200 lei
Categoria 4 – 150 lei
Categoria 5 – 100 lei

Biletele se vor fi disponibile începând cu 8 septembrie 2011 pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria -€“ Midola Music, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’€™s). Tichetele pot fi cumpărate online şi de pe www.bilete.rowww.myticket.rowww.blt.ro şi www.ticketpoint.ro.

Foto: www.fanpop.com