Acest eveniment a avut loc in data de 5 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, compania „Lord of the Dance” revine pe scena de la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolul realizat de elevii lui Michael Flatley face parte din turneul naţional pe care aceştia îl vor susţine în toamna acestui an în România.

Află cum a fost la spectacolul de anul trecut!

Vezi date turneului naţional Lord of the Dance!

După succesul extraordinar al evenimentului din primăvara anului trecut de la Sala Palatului, compania irlandeză revine la Bucureşti de data aceasta cu Troupe 2. Elevii celebrului coregraf vor readuce bucuria dansului şi farmecul folclorului irlandez pe scena din sala ce anul trecut a fost umplută până la refuz pentru ambele reprezentanţii susţinute.

Lord Of The Dance este considerat cel mai grandios show din istoria divertismentului. Oamenii au supranumit acest show „o minune a lumii moderne”, datorită faptului că întotdeauna compania realizează spectacole cu casa închisă.

Bilete Lord of the Dance

Preţul biletelor pentru spectacolul Lord of the Dance de la Bucureşti în funcţie de categorie este de:

Loja Oficială: 500 lei
Categoria VIP: 350 lei
Categoria 1: 300 lei
Categoria 2: 250 lei
Categoria 3: 200 lei
Categoria 4: 150 lei
Categoria 5: 100 lei

Biletele sunt disponibile începând cu data de 15 iunie 2011, în reţeaua Biletoo, la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro.

Sala Palatului: Str. Ion Câmpineanu nr. 28, Bucureşti