Concertele Haddaway, programat pe 20 noiembrie 2013, şi Johnny Logan, programat pe 16 noiembrie 2013, ambele la Bucureşti, nu vor mai avea loc. Organizatorii nu au oferit argumente pentru anularea concertului Haddaway, în schimb motivul anulării concertului Johnny Logan ţine de unele probleme cu disponibilitatea sălii. Pentru niciun eveniment nu a fost menţionat dacă va fi reprogramat.

Recuperarea contravalorii biletelor

Persoanele care au cumpărăt bilete îşi pot recupera contravaloarea acestora de la punctele de vânzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost achiziţionate. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului intact şi valid, fără alte comisioane sau servicii.

În cazul concertului Johnny Logan, pe lângă opţiunea de recuperare a contravalorii biletelor (în perioada 7 octombrie 2013 – 7 ianuarie 2014), cumpărătorii pot alege să-şi schimbe tichetul cu unul valabil la alte concerte organizare de Project Events (BZN, Demis Roussos, Scorpions sau Jose Carreras).

Cei ce aleg să schimbe biletul pentru concertul Johnny Logan cu un alt bilet, trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară. Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot oţine la adresa de e-mail [email protected].

Haddaway a spart topurile şi a făcut înconjorul lumii cu hitul „What Is Love”, în 1993. În scurt timp, piesa a fost inclusă pe coloana sonoră a producţiei cinematografice „A Night at the Roxbury” şi 10 ani mai târziu melodia s-a regăsit într-unul din spoturile publicitare ale brandului Pepsi. Chiar şi în 2010, ritmurile melodiei s-au resimţit din nou, prin intermediul unui sample integrat de Eminem în piesa „No Love”.

Johnny Logan, «Mister Eurovision», urma să aibă primul concert live la Sala Palatului, în Bucureşti. Artistul irlandez a mai fost în România, însă doar ca invitat al unor spectacole de televiziune, nu în cadrul unui show pe marile scene. Pe lângă cele trei premii câştigate la Eurovision, Johnny Logan se laudă cu 19 albume ce conţin compoziţii proprii. Mai mult, a compus melodii pentru artişti din Irlanda, dar şi din alte state europene.