BZN, trupa olandeză revine în Bucureşti pe data de 25 octombrie 2013 pentru a susţine un concert la Sala Palatului intitulat „Greatest Hits„, concert pe care fanii din România l-au cerut cu insitenţă organizatorilor.

RECENZIE: BZN la Sala Palatului, o demonstraţie de energie şi pasiune

BZN este prescurtarea folosită de trupa olandeză Band Zonder Naam, care semnifică „trupa fără nume”. Artiştii şi-au început cariera în anii ’60 şi de atunci au rămas în inimile fanilor cu piesele lor: „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”, „El Condor Pasa”, „Mariana”, „Delilah”, „Che Sera” sau „Mexican Night”.

Fanii din România sunt aşteptaţi pe data de 25 octombrie pentru a participa la un concert romantic susţinut de Jan şi Anny care le-au pregătit multe surprize. Cu toate că anul trecut a fost pentru prima oară când olandezii au concertat la Bucureşti, căldura şi emoţia cu care au fost întâmpinaţi în Capitală a fost de ajuns pentru ca olandezii să păstreze în suflet un loc special pentru români.

Bilete BZN la Bucureşti

Biletele pentru concertul BZN de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. În perioada 24 iulie-1 august 2013 acestea vor putea fi cumpărate la un preţ redus cu 10%.

Categorie bilete Preţ redus Preţ normal
VIP 270 lei 300 lei cumpără bilete
Categoria I 225 lei 250 lei  cumpără bilete
Categoria II 180 lei 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 135 lei 150 lei  cumpără bilete
Categoria IV 90 lei 100 lei  cumpără bilete
Categoria V 45 lei 50 lei  cumpără bilete