Celebrul tenor Jose Carreras revine în România cu un cadou cu totul deosebit, un concert tematic de Crăciun, pe scena Pavilionului Central de la Romexpo pe 15 decembrie 2013. Chiar dacă am auzit de sute ori melodii precum „White Christmas”, „O Holy Night” şi „Let It Snow”, tenorul va reuşi cu siguranţă să aducă atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă în sufletul tuturor spectatorilor săi.

RECENZIE: Jose Carreras a oferit un spectacol de excepţie la Bucureşti

Deşi a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute figuri ale operei internaţionale, Jose Carreras reuşeşte în continuare să îşi cucerească publicul prin modestie, eleganţă şi simplitate. De la interpretarea rolului Pinkerton din „Madama Butterfly” de la New York City, până la colaborarea cu Placido Domingo şi Luciano Pavarotti sub numele de „Cei trei tenori”, cariera sa de 40 de ani cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe marile scene muzicale ale lumii şi dueturi cu cele mai mari voci ale lumii.

Pentru un plus de magie, tenorul va fi acompaniat de Orchestra Naţională Radio condusă de dirijorul David Gimenez, dar îi va avea ca invitaţi şi pe membrii Corului Radio. Ambele grupuri muzicale sunt nelipsite de pe scena marilor tenori ce ne vizitează ţara, ultima apariţie de acest gen fiind alături de Andrea Bocelli.

Bilete Jose Carreras la Bucureşti

Bilete pentru concertul Jose Carreras din 15 decembrie  2013 de la Pavilionul Central al Romexpo sunt disponibile în reţeaua BILETOO şi online pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro. Toate locurile sunt pe scaune, preţurile biletelor variind în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 650 lei
Categoria 1 500 lei
Categoria 2 400 lei
Categoria 3 300 lei
Categoria 4 250 lei
Categoria 5 200 lei
Categoria 6 (vizibilitate redusă) 150 lei

Gala de Crăciun al cărui invitat special este Jose Carreras este organizată de echipa Project Events.