UPDATE: 07.10.2013 – Concertul Johnny Logan de la Bucureşti a fost anulat. Află detalii despre cum îţi poţi recupera contravaloarea biletelor!

Johnny Logan, cunoscut pentru succesul de care s-a bucurat în cadrul competiţiei muzicale Eurovision, revine în România pentru un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe data de 16 noiembrie 2013. Este primul concert live al artistul irlandez la Bucureşti, până în prezent acesta fiind doar invitat special al unor spectacole de televiziune.

Moştenind talentul muzical de la tatăl său, tenorul Patrick O’Hagan, Johnny Logan s-a făcut afirmat în anul 1980, câştigând primul trofeu Eurovision, ca şi interpret. Artistul şi-a mai făcut apariţia şi în anul 1987, când a câştigat acelaşi premiu pentru melodia sa „Hold Me Now”, dar şi în anul 1992, fiind răsplătit pentru compoziţia melodiei „Why Me”.

http://www.youtube.com/watch?v=WeLUKRtaQNo

Pe lângă recordul său de 3 premii câştigate în cadrul concursului Eurovision, de-a lungul carierei sale de 40 de ani Johnny Logan a lansat 19 albume, majoritatea melodiilor fiind compoziţii proprii, şi, de asemenea, a avut şansa să compună melodii pentru o mulţime de artişti atât din Irlanda, cât şi din Europa.

Fanii artistului vor putea să asculte live la Bucureşti hituri ca: „Why Me”,”Hold Me Now”,”Praying” sau „Galway Girl”., într-un concert organizat de către Project Events.

Bilete Johnny Logan la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Johnny Logan de la Sala Palatului, din 16 noiembrie, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, astfel:

Categorie Preţ
VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I 200 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete
Categoria IV 50 lei cumpără bilete