Trupa germană de hard rock/heavy metal Scorpions revine în concert la Bucureşti pe 14 decembrie 2013. Concertul, ce face parte din turneul „Rock’n Roll Forever”, va avea loc în Pavilionul Central Romexpo.

Cu toate că-şi anunţa retragerea, succesul înregistrat cu albumul „Sting in the Tail” a convins o lume întreagă că trupa Scorpions mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaţionale.

Concertul de la Bucureşti va dovedi acest lucru, fanii putând să asculte piesele de pe cel mai recent album, dar şi hiturile care i-au consacrat. Turneul „Rock’n’Roll Forever” a debutat în septembrie 2013 şi include pe harta sa şi România.

Formată în anul 1965, trupa a cunoscut succesul internaţional în anii ’80 cu piese precum: „Rock you like a hurricane”, „No one like you”, „Still loving you”, iar astăzi este una dintre cel mai bine vândute trupe din toate timpurile, cu 75 de milioane de discuri în lumea întreagă. Piesa lor „Wind of Change”, devenită imn rock şi asociată cu momentul istoric al căderii Zidului Berlinului, este cel mai bine vândut single din anul 1991.

Bilete Scorpions la Romexpo Bucureşti

Biletele pentru concertul Scorpions de la Bucureşti vor putea fi achiziţionate începând cu 1 octombrie 2013, ora 00:00, din reţeaua BILETOO şi online de pe www.biletoo.ro la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Super VIP – bilet cu loc la tribuna centrală 400 lei
VIP – bilet cu loc la tribuna laterală 325 lei
Golden Circle 250 lei
Normal Circle 150 lei
Schiţa amplasării categoriilor de bilete concert Scorpions
Schiţa amplasării categoriilor de bilete concert Scorpions

Concertul Scorpions din data de 14 decembrie 2013 de la Romexpo Pavilionul Central Bucureşti este un eveniment organizat de Project Events.