Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 07.10.2013: Concertul Haddaway care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 20 noiembrie 2013 la Bucureşti a fost anulat. Organizatorii îşi cer scuze pentru inconvenientele create şi îi invită pe cei care deja au achiziţionat bilete să recupereze contravaloarea acestora din punctele de vânzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost achiziţionate.

Miercuri, 20 noiembrie  2013, începând cu ora 20:00, Haddaway va susţine un concert LIVE la Cinema Patria din Bucureşti.

Află mai multe detalii despre concertul Haddaway la Bucureşti!

Haddaway a spart topurile şi a făcut înconjorul lumii cu hitul „What Is Love”, în anul 1993, iar popularitatea imensă a melodiei a readus-o de mai multe ori în atenţia publicului: în 1998, piesa a fost inclusă pe coloana sonoră a producţiei cinematografice „A Night at the Roxbury” şi 10 ani mai târziu melodia s-a regăsit într-unul din spoturile publicitare ale brandului Pepsi. Chiar şi în 2010 acordurile melodiei au reverberat încă o dată, prin intermediul unui sample integrat de Eminem în piesa „No Love”.

Născut în Trinidad, crescut în Germania şi educat în Statele Unite, Haddaway continuă să fie prezent în topurile europene, cel mai recent album al său, „The Drive”, fiind foarte apreciat de public.

Artistul cucereşte publicul printr-un show plin de vigoare şi energie, iar secretul succesului său e completat de amestecul fermecător ale compoziţiilor dance cu baladele sofisticate şi de dexteritate vocală şi muzicală.

Bilete Haddaway la Cinema Patria

Pentru concertul Haddaway de la Bucureşti, ce va avea loc pe 20 noiembrie la Cinema Patria, s-au pus în vânzare patru categorii de bilete:

Categoria VIP (poză & întâlnire cu artistul) – 250 lei
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.