UPDATE 07.10.2013: Concertul Haddaway care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 20 noiembrie 2013 la Bucureşti a fost anulat. Organizatorii îşi cer scuze pentru inconvenientele create şi îi invită pe cei care deja au achiziţionat bilete să recupereze contravaloarea acestora din punctele de vânzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost achiziţionate.

Poate dacă auzi în trecere numele Haddaway nu o să îţi dai seama cât de multe lucruri de leagă de activitatea muzicală a artistului, dar dacă o să dai play la unul din hiturile sale, cum ar fi „What is love” ori „Life”, te vei ridica imediat de pe scaun. Acum a venit rândul sălii de la Cinema Patria din Bucureşti să retrăiască frenezia anilor ’90, în data de 20 noiembrie 2013, începând cu ora 20:00.

Artistul, născut în Trinidad, crescut în Germania şi educat în Statele Unite, s-a lansat în anul 1992, când primul său single „What is love” a ajuns rapid un hit cunoscut în întreg continentul european. Al doilea său hit, „Life”, s-a bucurat de o ascensiune la fel de rapidă atât în Europa, dar şi peste ocean. Având în vedere contextul muzical al timpului, următoarele albume nu s-au bucurat de acelaşi succes ca şi primele hituri, însă artistul a continuat să compună şi să lanseze albume cu la fel de multă pasiune.

http://www.youtube.com/watch?v=xhrBDcQq2DM

În prezent, artistul îşi promovează cel mai nou album, „The Drive”, creaţie ce s-a bucurat de reacţii foarte pozitive din partea publicului.

Bilete Haddaway la Cinema Patria

Pentru concertul Haddaway de la Bucureşti, ce va avea loc pe 20 noiembrie la Cinema Patria, s-au pus în vânzare patru categorii de bilete:

Categoria VIP (poză & întâlnire cu artistul)  – 250 lei
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.