Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, începând cu ora 20:00, în Ageless Club din Bucureşti, vor concerta Syn Ze Şase Tri, Neokhrome şi Kamen în cadrul evenimentului “Metal Under Moonlight” ediţia a XXXV-a.

Syn Ze Şase Tri este trupa black metal autohtonă cu cea mai vertiginoasă ascensiune. Pentru metaliştii bucureşteni este prima ocazie de a asculta live piesele celui de-al treilea album, prevăzut să fie lansat în 2014, precum şi câteva piese de pe albumele anterioare.

Comparată de critica internaţională cu trupe ca Arcturus, The Kovenant sau Susperia, cei de la Neokhrome vor ajunge în Capitală cu un program care va include în principal piesele de pe „Perihelion”, unul din cele mai elaborate albume lansate în 2012.

La zece ani distanţă după ce Serenity, una din primele trupe româneşti de doom metal se destrăma, Alex Ardelean punea bazele unei noi formaţii. Intitulată iniţial Neisseria şi abordând maniera thrash-ului tradiţional, în vara acestui an numele se schimbă în Kamen, un nume mult mai original şi mai potrivit pentru muzica lor.

Preţul unui bilet de intrare este de 25 lei. Astfel, toţi cei care şi-au achiziţionat deja bilet pentru concert, precum şi următorii 25 de cumpărători vor primi din partea trupei Neokhrome un CD.