Acest eveniment a avut loc in data de 14 Jan 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 14 ianuarie 2014, începând cu ora 19:30, Club A din Bucureşti vă invită la o nouă seară de concurs la Trofeul “Club A”, ediţia a doua. De această dată vor intra în competiţie trupele Predicator, Int.Act, Zamolxes şi La Vie en Prose.

Predicator este un duo misterios, situat stilistic undeva în zona electro-industrial. Proiectul există de la finele lui 2012, debutul concertistic petrecându-se în mai anul trecut. Trupa este compusă din Monk Predicator (voce, computing) şi Profetul (chitară).

Int.Act este o trupă indie pop-rock înfiinţată în luna mai 2012, la Bucureşti. Cei trei fondatori, Cosmin Vieriu (voce), Radu Cotfas (chitară ritmică) şi Adi Szasz (bass), provin din mediul muzical underground al Bacăului. Int.Act a trecut prin câteva schimbări de componenţă, dar Cosmin şi Radu îşi menţin locurile şi în prezent, alăturându-se lor şi Antonio Tudosie (chitară solo), Andrei “Dudu” Duca (bass) şi Cristian Nicoară (tobe).

Zamolxes este o formaţie foarte tânără, înfiinţată în septembrie 2012. Genul abordat este „un mix de hard rock cu psihedelic şi alternativ”. Până în prezent Zamolxes a susţinut doar un singur concert, la Craiova.

Componenţa Zamolxes: Gabi (voce), Antonio Leon Tudosie (chitară, voce), Andrei Subţirică „Subţi” (chitară), Aurel Anghel „Perry” (bass) şi Andrei Tudor Mihăescu (tobe).

La Vie en Prose este o trupă alcătuită din muzicieni cu experienţă, ce repetă în formula actuală din aprilie 2012. Recitalul de marţi va reprezenta debutul scenic pentru La Vie en Prose. Componenţii formaţiei afirmă că „practică un stil fuzionard, care amestecă blues-ul cu funk-ul şi rock-ul alternativ cu bossa-nova”.

Trupa La Vie en Prose este formată din Florentina Ciobanu (voce), Geo Vila (chitară), Alex Călin (bass) şi Răzvan Mateescu (tobe).

Intrarea este liberă.