Acest eveniment a avut loc in data de 5 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 5 noiembrie 2013, începând cu ora 19:30, Club A din Bucureşti vă invită la o nouă seară de concurs la Trofeul “Club A”, ediţia a doua. De această dată vor intra în competiţie trupele LongRoad, Kamen, White Ash şi Black Jack.

Formaţia LongRoad există încă din 2009, abordând la început un repertoriu de cover-uri hard rock. Din anul următor, după o serie de modificări de componenţă, s-a trecut la definitivarea unui repertoriu propriu. LongRoad a avut prilejul de a concerta alături de nume ca Phoenix, Timpuri Noi sau Taxi.

Componenţa LongRoad este Irina Timotin (voce, keyboards), Dan Frigescu (chitară solo), Andrei Stoica (chitară ritm), Cătălin Draguţa (bass) şi Adrian Labes (tobe).

Trupa Kamen a fost alcătuită în 2011 şi până acum câteva luni a purtat numele Neisseria. Stilul abordat este thrash, cu diverse alte influențe din aria rock-ului dur. Trupa a finalizat, recent, imprimările EP-ul de debut.

Kamen înseamnă Alex Igor (voce), Alex B. (chitară), Cristi Akai (bass) şi Ella N. (tobe).

Trupa White Ash cântă de la finele lui 2007, iar stilul practicat poate fi descris ca rock alternativ influenţat de funk şi de (auto)ironie. Despre mesajul pe care vor să-l transmită, membrii trupei spun că „este unul foarte simplu, tocmai de aceea, unora li se va părea subliminal, de neînţeles, elucubrant”.

White Ash sunt Dan Zefirelli (voce, chitară), Andrei Mircea (chitară lead), Mike Patra (bass) şi Edi Nicolaescu (tobe).

Trupa Black Jack sunt adepţii hard rock-ului clasic, grupul fiind fondat încă din 2005. Evoluţia sa a fost perturbată de o serie de modificări de componenţă. Totul a culminat cu o pauză destul de lungă, în perioada 2010-2012.

Anul trecut, cei trei membri fondatori – chitariştii Andrei şi Mihai Ionescu şi basistul Adrian Ciobanu – au reformat Black Jack împreună cu vocalistul italian Gianni DeVita și cu experimentatul baterist Valentin Vasile (ex-Assalt, Tectonic, Metrock).

Intrarea este liberă.