Acest eveniment a avut loc in data de 22 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 22 octombrie 2013, începând cu ora 19:30, Club A din Bucureşti vă invită la o nouă seară de concurs la Trofeul “Club A”, ediţia a doua. De această dată vor intra în competiţie trupele Halo, OpenMind şi Fallen.

Halo a luat fiinţă în 2012 şi abordează genul rock alternativ cu influenţe de blues, punk şi stoner rock. Formaţia a susţinut mai multe concerte în Bucureşti şi a participat la festivalul Rock Wheel. Acum câteva luni a fost imprimată şi prima piesă în studio, „Fata normală”.

Halo sunt Cătălin Burtanete (voce), Dragoş Hagiescu (chitară), Călin Milea (chitară), Dragoş Munteanu (bass) şi Dan Dima (tobe).

OpenMind şi-a început activitatea în toamna lui 2012, adoptând genul progressive metal cu tente de alternativ. Membrii trupei au însă o experienţă considerabilă pe scena metal autohtonă. În prezent OpenMind lucrează la imprimarea albumului de debut.

OpenMind înseamnă Adrian Galu (voce), Vlad Moldoveanu (chitară), Adrian Milea (bass) şi Victor Stoica (tobe, percuție).

Fallen s-au prezentat deja în competiţie, dar a realizat mai puţin de 300 de puncte, acesta fiind baremul minim pentru calificarea în faza a doua a concursului. De aceea au decis să se prezinte în sesiunea de recalificări pe care am propus-o trupelor ce au adunat sub 300 de puncte la prima înfăţişare.

Trupa Fallen cântă din decembrie 2012, iar stilul său absoarbe influenţe din diverse epoci ale muzicii rock, de la clasici precum Kiss şi Rush, până la nume aflate acum în vogă, cum ar fi Bullet For My Valentine şi Aveneged Sevenfold.

Intrarea este liberă.