Acest eveniment a avut loc in data de 23 Aug 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 23 august 2014, trupele Grimus şi Timpuri Noi vor concerta în cadrul Sin Summer, în Goblin din Vama Veche. 

Înfiinţată la finalul anului 2005, trupa Grimus a acumulat o experienţă impresionantă şi şi-a definitivat poziţia pe scena rockului alternativ autohton, printr-un stil aparte şi o abordare foarte matură. Grimus a reuşit performanţa de a cânta la mai multe festivaluri importante din lume: Sziget (Ungaria), EXIT (Serbia), Rock for People (Cehia), Waves Vienna (Austria), Arezzo Wave (Italia), Eurosonic (Olanda), Saarang (India), dar şi de a deschide concertele de la Bucureşti ale unor trupe precum Red Hot Chili Peppers, Placebo, Hurts sau Deep Purple.

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii şi, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. Piese ca „Adeline”, „Tata” sau „Mistreţul” au contribuit la călătoria muzicală de peste 19 ani a trupei.

Devenit un punct cheie de referinţă pe plajă, Goblin Vama Veche revine cu un sezon în care prezintă cele mai importante concerte, în acelasi cadru relaxat ca şi până acum.

Biletele costă 10 lei şi pot fi găsite online pe www.iabilet.ro, dar şi la intrare.

Şuie Paparude, EMIL, Coma, Subcarpaţi, Robin and The Backstabbers, Omul cu Şobolani, CTC, Viţa de Vie sau Alternosfera, dar şi un trademark Goblin: concert Silent Strike la răsărit au urcat sau urmează să concerteze la Goblin.