Acest eveniment a avut loc in data de 10 Apr 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 10 aprilie 2014, de la ora 21:00, We Singing Colors lansează primul album din carieră: „Made of wool, made of heavy metal”, în Energiea din Bucureşti. Intrarea este liberă.

„Da, ne-am hotărât să scoatem primul album, care se cheamă ca şi noi, „Made of wool, made of heavy metal”. Avem numele asta de ceva timp fixat în minte, ce-i drept, era puţin mai lung înainte, dar după câteva pahare de vin cu un bărbos important din muzica românească am ajuns la varianta asta. E ceea ce defineşte We Singing Colors din toată această perioadă: un amestec de gingăşie şi abrupt, din care încercăm să distilăm ce e mai important pentru noi în momentul ăsta, şi anume, melodia” – We Singing Colors

Pe „Made of Wool, Made of Heavy Metal” veţi găsi piesele cele mai importante de până acum, unele cântate în concert deja, altele cu videoclip, dar şi piese nou-nouţe, cum e „Far, Far, Far”, care a intrat deja în playlist-urile radiourilor online.

„Made of wool, made of heavy metal” va putea fi cumpărat la concertul de lansare în varianta CD audio, iar ulterior de pe principalele shop-uri de muzică.

La concertul de lansare din Energiea trupa va avea 3 invitaţi speciali: VJ Caterina Medicina, care se va ocupa de luminile şi culorile show-ului, Platonic Scale, ne va introduce în starea care trebuie pentru concert şi Andrei Fântână (Robin & The Backstabbers).

Pornit iniţial ca proiect solo al lui Andrei Haţegan (The Amsterdams), în 2010, We Singing Colors a devenit în scurt timp trupă full time cu live-uri şi videoclipuri. Acum are 3 membri: pe Andrei Haţegan la voce şi chitară, Roxana Niculae la voce, clapa şi alte jucarii şi Vlad Ionescu la tobe.

Piesa lor în română „Cântec de seară” a fost înclusă pe compilaţia MAP, care reuneşte 40 de trupe din întreaga lume. Astfel, We Singing Colors este singura trupă ce de-a lungul timpului a avut 2 piese în această compilaţie.