Joi, 24 mai 2018, de la ora 20:00, trupa VUNK susţine concertul simfonic „CAMELEOM”, sub îndrumarea dirijorului George Natsis, la Arenele Romane din Bucureşti. Este prima dată când trupa cântă la Arenele Romane, mutând în acest an concertul lor anual tradiţional de la Sala Polivalentă.

Trupa VUNK va prezenta noua specie de om identificată de ei, „CAMELEOM-ul”, un amestec între hibrid şi om. Cameleonul are capacitatea de a-şi schimba culoarea în funcţie de mediu şi în funcţie de starea pe care o are, acesta fiind şi mesajul pe care trupa VUNK doreşte să-l transmită prin acest concert.

„CAMELEOM-ul” îşi asumă cine este, ce simte, nu se minte singur, îşi acceptă defectele, temerile, grijile, sentimentele de vină, ştie să îşi exprime punctul de vedere fără a-i fi teamă sau să se acundă de cei care îi judecă.

„Suntem înconjuraţi de oameni care se tem din ce în ce mai tare să-şi asume cine sunt, să-şi exteriorizeze emoţiile, din teama de a nu fi judecaţi, din teama de a nu fi înţeleşi şi asistăm cu toţii la o izolare a oamenilor. Facem acest spectacol pentru a le arăta că la fel ca ei suntem mulţi, suntem toţi.

Concertul ăsta este unul dintre cele mai importante ale carierei noastre, fiind vorba de un concert simfonic, în care vom cânta toate hiturile trupei şi alte piese, pe care, de obicei, nu le cântăm în concertele noastre, acompaniaţi de o orchestră de 50 de oameni, dirijaţi de George Natsis. Ne vom mai împlini un vis odată cu acest spectacol”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii, primul show multimedia, primul afiş exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook, asta descrie trupa VUNK.

Până în prezent, formaţia a lansat 10 albume: „Voyeur” (1999), „Independent” (1999), „6 piese de 5 stele” (2001), „În haine noi” (2002), „Best of Vank” (2004), „Ca pe vremuri” (2010), „Nu scapă nimeni (fără emoţii)” (2012), „Autoportrete” (2015) – live acustic pe Promenada, „Hituri și mituri” (2015) şi „Extrovertit” (2017).

Printre cele mai iubite piese ale trupei se regăsesc „La orice oră”, „Artificii pe tavan”, „Prima noapte” şi „Aşa şi?”. De-a lungul carierei, formaţia VUNK a colaborat cu artişti, printre care: Monica Anghel, Smiley şi Puya. De asemenea, împreună cu Antonia au lansat melodia „Pleacă”, iar alături de Andra au înregistrat piesa „Numai la doi”.

Bilete VUNK – „CAMELEOM” la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul VUNK – „CAMELEOM” de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 24 mai 2018, pot fi achiziţionate online de pe www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria VIP 160 lei bilete
Categoria 1 130 lei bilete
Categoria 2 110 lei bilete
Acces General Fan Zone 90 lei bilete
Acces General 70 lei bilete