Sâmbătă, 4 noiembrie 2023, de la ora 20:00, trupa VAMA susține un concert la FORM Space din Cluj-Napoca.

Trupa VAMA este o formație rock românească, înființată în 2006, în urma destrămării trupei Vama Veche. Primul album al trupei a fost lansat în 2008 și poartă același nume ca și formația, iar cel de-al doilea album se numește „2012”, datorită anului în care a fost lansat. Trupa a fost înființată în 2006 de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, vocalistul și chitaristul trupei Vama Veche, cărora li s-au alăturat Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriș (bas) și Raul Kusak (clape), acesta din urmă fiind înlocuit în 2009 cu Gelu Ionescu.

Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numără „Perfect fără tine”, „Copilul care aleargă către mare”, „Victoria ta”, „Vara pe repeat”, „Post iubire”. Trupa se reîntoarce în Cluj-Napoca după concertul de pe Main Stage susținut la Untold Festival 2023, în perioada 3-6 august. Pe lângă trupă, Tudor Chirilă, solistul trupei face parte și anul acesta din echipa de jurați ai emisiunii Vocea României.

Bilete VAMA la /FORM Space din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul sușinut de trupa VAMA la /FORM Space din Cluj-Napoca, pe 4 noiembrie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro și se găsesc la următoarele categorii de preț:

  • Acces General – 74,17 lei

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

La acest eveniment este permis accesul persoanelor peste 18 ani sau însoțiți de părinți sau tutore legal.

Concertul VAMA de la /FORM Space din Cluj-Napoca este organizat de /FORM Space.