Acest eveniment a avut loc in data de 7 Sep 2023.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 7 septembrie 2023, de la ora 19:00, producătorul danez Trentemøller revine la București într-un concert la Fratelli Studios. Concertul face parte din turneul „Memoria Tour”, organizat pentru a promova albumul cu același nume, lansat de artist în anul 2022. Trentemøller va fi acompaniat de o trupă live, iar în deschidere vor cânta GOLAN (hybrid) ca invitați speciali.

Cel mai recent album al lui Trentemøller, „Memoria” (2022) conține 14 piese, dintre care cele mai ascultate sunt „No More Kissing In The Rain”, „In The Gloaming” și „Dead Or Alive”. Cinci dintre piesele incluse în album sunt în colaborare cu Lisbet Fritze, solistă și chitaristă în trupa daneză Giana Factory. Albumul explorează teme precum „lumina și întunericul, neliniștea și seninătatea, frigul pătrunzător și căldura reconfortantă”, inspirate de opozițiile atribuite mediului nordic, pe care îl consideră „acasă”. În apariția sa din data de 7 septembrie, în București, Trentemøller va fi însoțit de o trupă live, formată din artista islandeză Disa Jakobs (voce și chitară), Silas Tinglef (tobe), Brian Batz (chitară), și Jacob Haubjerg (bas).

Artistul de origine daneză, pe numele său real Anders Trentemøller, este un compozitor de muzică indie/electronică, producător și instrumentist cu o carieră ce a început la finalul anilor ’90. A lansat 7 albume până în prezent: „The Last Resort” (2006), „Into the Great Wide Wonder” (2010), „Live in Copenhagen” (2013), „Lost” (2013), „Fixion” (2016), „Obverse” (2019) și „Memoria” (2022). Trentemøller a cunoscut succesul odată cu albumul său de debut, „The Last Resort”, în urma căruia s-a bucurat de recunoaștere din partea unei audiențe mari. Au urmat apoi în cariera sa înființarea propriei trupe live, în 2007 și participarea la peste 500 de show-uri în lumea întreagă, cele mai multe sold out. 

Bilete Trentemøller la Fratelli Studios din București

Biletele la concertul Trentemøller ce va avea loc la Fratelli Studios din București, în data de 7 septembrie 2023 pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, la prețul de 175 lei.

Concertul Trentemøller din București este organizat de Emagic și The Fresh.