Acest eveniment a avut loc in data de 10 Jan 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 10 ianuarie 2019, de la ora 21:30, formaţia Timpuri Noi concertează în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran şi Văru’ Maftei sunt invitaţii speciali.

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. Dan Iliescu este prezent în trupă încă de la înfiinţare, în calitate de compozitor şi chitarist, iar începând cu 2011, Dan Iliescu şi-a asumat şi rolul de solist. Acesta este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ştie atât de bine, printre care: „Stere”, „Tanţa”, „Adeline”, „Luca”, „Helga”, „Bordelul Mov”, „Catran”, „Nato” şi „Tata”.

Din anul 1983, anul de înfiinţare, până în 1991, Timpuri Noi a fost o trupă underground, datorită versurilor şi subiectelor abordate, considerate subversive de către regimul comunist. Aceasta era interzisă la radio şi TV, iar cluburile care le permiteau să îşi susţină concertele riscau să fie închise.

În anul 1997, Timpuri Noi concertează la gala laureaţilor, în cadrul concursului „Decouvertes de Rock a l’Est”, organizat de către Radio France Internationale, în colaborare cu MCM. Gala a reunit peste 260 de trupe din 23 de ţări din Europa de Est, iar Timpuri Noi devine prima trupă românească ce are un videoclip difuzat pe posturile internaţionale MCM şi MTV Europe.

Bilete Timpuri Noi la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Timpuri Noi îl susţine la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 10 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro.

Categorie Preţ
Acces general – loc la masă în sală 35 lei bilete
Fără loc – în picioare 35 lei bilete

Concertul Timpuri Noi de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de BestMusic Live Concerts.