Acest eveniment a avut loc in data de 15 Mar 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 15 martie 2023, la ora 21:00, The Motans susține un concert la Hard Rock Cafe din București.

Trupa The Motans a fost lansată în anul 2016, în Republica Moldova, ajungând la scurt timp una dintre preferatele românilor. Solistul trupei, Denis Roabeș, este cântăreț, compozitor și textier, remarcându-se prin timbrul său vocal special, care reușește cu ușurință să stârnească emoții în rândul publicului. Numele trupei are o strânsă legătura cu visele solistului, care a mărturisit că avea deseori vise cu pisici, fiind animalele sale preferate.

Primul album al trupei este intitulat „My Gorgeous Drama Queens” și include 12 piese, printre care se numără: „August”, „Nota de plată”, ,,Tu”, ,,Drama Queen” și „Versus”, piesă cu ajutorul căreia au obținut succesul.

Au urmat numeroase colaborări cu artiști români, cum ar fi: Delia, Irina Rimes și INNA. Cele doua colaborări cu celebra artistă INNA: „Nota de plată” și „Pentru că”, au adunat fiecare peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, ocupând primele locuri în topurile muzicale pentru o lungă perioadă de timp.

În anul 2019, The Motans a câștigat trei premii la The Artist Awards: YouTube Awards, Best Song („Poem” cu Irina Rimes) și Best Collaboration („Poem” cu Irina Rimes). În același an, au susținut și primul concert la Arenele Romane din București – „The Motans Grand Concert”.

Bilete The Motans la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul The Motans de la Hard Rock Cafe din București, de pe 15 martie 2023, pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de prețuri:

158 lei – acces general (cu loc la masă, în sală)
107 lei – fără loc, în fața scenei

La intrare, biletele au următoarele prețuri:

160 de lei – cu loc la masă, în sală
110 de lei – fără loc, în fața scenei

Concertul The Motans la Hard Rock Cafe din București este organizat de către BestMusic Live Concerts.