Acest eveniment a avut loc in data de 16 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 16 martie 2018, de la ora 19:00, trupele The Boxer Rebellion, All We Are şi Golan concertează pe scena din Fratelli Studios, în cadrul evenimentului Do it your way – One night music festival powered by Colorista.

Program concerte:

19:15 – acces + Bogdan Şerban & Alexandru Anghel – DJ Set
20:50 – GOLAN
22:00 – Bogdan Şerban & Alexandru Anghel – DJ Set
22:20 – All We Are
23:30 – Bogdan Şerban & Alexandru Anghel – DJ Set
23:55 – The Boxer Rebellion
01:25 – Bogdan Şerban & Alexandru Anghel – DJ Set

CONCURS: Câştigă invitaţii concertul The Boxer Rebellion

Completează formularul de mai jos până vineri, 16 martie 2018, ora 12:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Alexandra Gogoşaru şi Ana-Maria Moiceanu. Felicitări!


Britanicii de la The Boxer Rebellion revin pentru a doua oară în România, după o perioadă de mai bine de trei ani. Înfiinţată în 2001, dintr-o mutare bruscă a solistului, Nathan Nicholson, de pe un continent pe un altul, The Boxer Rebellion sunt astăzi una dintre cele mai apreciate trupe indie britanice.

De-a lungul celor 17 ani, trupa a lansat cinci albume de studio „Ocean by Ocean” (2016), „Promises” (2013), „The Cold Still” (2011), „Union” (2009), „Exits” (2005), două EP-uri şi o compilaţie, „B-Sides & Rarities Collection, Vol. 1 & 2” (2012). Muzica lor se regăseşte şi ca soundtrack în serialele: NCIS, Grey’s Anatomy, The Vampire Diaries, Shameless şi One Three Hill.

În octombrie 2017, trupa a lansat single-ul „What the Fuck”, care va apărea pe noul lor album, „Ghost Alive”, pe care îl vor lansa la începutul acestui an.

Rich, Guro şi Luis s-au cunoscut în 2011, pe când studiau toţi trei muzică la Liverpool Institute of Performing Arts. Deşi sunt din trei ţări diferite (Norvegia, Irlanda şi Brazilia), cu diferenţe culturale, acest lucru nu i-a oprit să se împrietenească în Liverpool şi să pună baza trupei All We Are.

Au debutat abia în 2015 cu primul lor album eponim, „All We Are”, care a fost primit foarte bine şi comparat cu un sunet similar al celor de la The XX, Rhye şi Wild Beast. Anul trecut în iunie au lansat cel de-al doilea album, „Sunny Hills”, cu un nou sound – psihedelic, post-punk.

Golan înseamnă muzică electro, cu ritmuri cubaneze şi de jazz. Trei medii diferite care se combină într-un amestec de armonii eclectice. Trupa este formată din Alexandru Burcea (trompeta), Ernesto Esnaldo (percuţie) şi Mihai Ristea (vocal).

În 2016 au cântat în deschiderea austriecilor de la Parov Stelar, iar anul trecut au lansat primul lor album, „INTRO”, la Arenele Romane cu un concert simfonic şi invitaţi speciali. Albumul este o abordare personală care combină mai multe genuri muzicale.

Bilete The Boxer Rebellion, All We Are şi Golan în Fratelli Studios din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Boxer Rebellion, All We Are şi Golan din Fratelli Studios din Bucureşti sunt disponibile online pe www.eventbook.ro la preţul de 65 lei. În limita disponibilităţii, biletele se pot achiziţiona şi de la intrare, la preţul de 85 lei.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Concertul The Boxer Rebellion, All We Are şi Golan din Fratelli Studios este organizat de Pure Indie Entertainment.