Vineri, 16 martie 2018, de la ora 19:00, trupele The Boxer Rebellion, All We Are şi Golan concertează pe scena din Fratelli Studios, în cadrul evenimentului Do it your way – One night music festival powered by Colorista.

Britanicii de la The Boxer Rebellion revin pentru a doua oară în România, după o perioadă de mai bine de trei ani. Înfiinţată în 2001, dintr-o mutare bruscă a solistului, Nathan Nicholson, de pe un continent pe un altul, The Boxer Rebellion sunt astăzi una dintre cele mai apreciate trupe indie britanice.

De-a lungul celor 17 ani, trupa a lansat cinci albume de studio „Ocean by Ocean” (2016), „Promises” (2013), „The Cold Still” (2011), „Union” (2009), „Exits” (2005), două EP-uri şi o compilaţie, „B-Sides & Rarities Collection, Vol. 1 & 2” (2012). Muzica lor se regăseşte şi ca soundtrack în serialele: NCIS, Grey’s Anatomy, The Vampire Diaries, Shameless şi One Three Hill.

În octombrie 2017, trupa a lansat single-ul „What the Fuck”, care va apărea pe noul lor album, „Ghost Alive”, pe care îl vor lansa la începutul acestui an.

Rich, Guro şi Luis s-au cunoscut în 2011, pe când studiau toţi trei muzică la Liverpool Institute of Performing Arts. Deşi sunt din trei ţări diferite (Norvegia, Irlanda şi Brazilia), cu diferenţe culturale, acest lucru nu i-a oprit să se împrietenească în Liverpool şi să pună baza trupei All We Are.

Au debutat abia în 2015 cu primul lor album eponim, „All We Are”, care a fost primit foarte bine şi comparat cu un sunet similar al celor de la The XX, Rhye şi Wild Beast. Anul trecut în iunie au lansat cel de-al doilea album, „Sunny Hills”, cu un nou sound – psihedelic, post-punk.

Golan înseamnă muzică electro, cu ritmuri cubaneze şi de jazz. Trei medii diferite care se combină într-un amestec de armonii eclectice. Trupa este formată din Alexandru Burcea (trompeta), Ernesto Esnaldo (percuţie) şi Mihai Ristea (vocal).

În 2016 au cântat în deschiderea austriecilor de la Parov Stelar, iar anul trecut au lansat primul lor album, „INTRO”, la Arenele Romane cu un concert simfonic şi invitaţi speciali. Albumul este o abordare personală care combină mai multe genuri muzicale.

Bilete The Boxer Rebellion, All We Are şi Golan în Fratelli Studios din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Boxer Rebellion, All We Are şi Golan din Fratelli Studios din Bucureşti sunt disponibile online pe www.eventbook.ro la preţul de 65 lei. În limita disponibilităţii, biletele se pot achiziţiona şi de la intrare, la preţul de 85 lei.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Concertul The Boxer Rebellion, All We Are şi Golan din Fratelli Studios este organizat de Pure Indie Entertainment.