Acest eveniment a avut loc in data de 2 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 2 noiembrie 2017, de la ora 21:00, trupa Şuie Paparude şi DJ Vasile sunt invitaţi speciali la evenimentul de înaugurare a clubului Subteran din Bucureşti.

În cadrul concertului, Şuie Paparude va oferi un preview al unor piese de pe noul album, ce se anunţă pentru anul viitor.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Şuie Paparude în clubul Subteran din Bucureşti

Completează formularul de mai jos până joi, 2 noiembrie 2017, ora 12:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Andreea Avram şi Luiza Pană. Felicitări!


Biletele pentru evenimentul de deschidere a clubului Subteran din Bucureşti, cu Şuie Paparude şi DJ Vasile, de pe 2 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 20 lei. La intrare, costul unui bilet va fi de 30 lei.

Clubul Subteran este situat la subsolul Palatului Bragadiru din Capitală (Calea Rahovei nr. 147-153).
Clubul este limitat la 200 de persoane.