Acest eveniment a avut loc in data de 20 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 20 noiembrie 2016, de la ora 22:45, trupa Şuie Paparude susţine concertul „Nu te mai saturi de noi” la Berăria H din Bucureşti.

Înfiinţată în 1993, Şuie Paparude este o formaţie de muzică electronică. Trupa este cunoscută pentru stilul unic şi sunetul distinct de breakbeat. În 1995, artiştii îşi lansează primul album, intitulat „Şuie Paparude”. De-a lungul celor 23 de ani de carieră, trupa a lansat nouă albume, iar cel mai recent material lansat se intitulează „Nu te mai saturi de noi” (2012).

In 2001, Şuie Paparude pleacă într-un mic turneu în Belgia unde susţine trei concerte în Bruxelles şi Gent. Tot în acelaşi an, cu ajutorul bunului lor prieten din Los Angeles, Anatol, reuşesc să includă piesa „Ajutor” pe coloana sonoră a filmului de la Hollywood „Inahbited”.

Formația a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate internaţional, precum Depeche Mode. De asemenea, grupul a cântat în cadrul mai multor evenimente şi festivaluri alături de nume celebre precum: Goldfrapp, Kraak&Smack, Adam Freeland , Stereo MC’s şi N.O.H.A.

„Nu te mai saturi de noi”, „Pentru inimi”, „A fost odată” şi „Soundcheck” se numără printre cele mai cunoscute şi apreciate piese ale formaţiei de muzică electronică. De-a lungul carierei, Şuie Paparude a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, printre care: Loredana, Veritasaga şi Aforic.

Bilete Şuie Paparude la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul Şuie Paparude – „Nu te mai saturi de noi” de la Berăria H din Bucureşti, de pe 20 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 20 lei.