Acest eveniment a avut loc in data de 27 Feb 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 27 februarie 2023, la ora 20:30, Smiley susține un concert pe scena Berăriei H din București.

Smiley este un cântăreț celebru din România, cu o carieră de peste două decenii în muzica românească. În anul 2001, a debutat în industria muzicală alături de trupa de succes Simplu, cu care a lansat mai multe hituri, precum „Oficial îmi merge bine”, „O secundă” și „Mr. Originality”. Împreună cu membrii trupei, a lansat cinci albume, toate câștigătoare de discuri de aur.

În anul 2008, Smiley a început o carieră solo, lansând primul său album, „În lipsa mea”, care i-a adus premiul de „Cel mai bun artist solo”. Pe acest album se regăsesc piese de succes precum „În lipsa mea”, „Preocupat cu gura ta” și „Am bani de dat”. Un an mai târziu, Smiley a lansat casa de discuri HaHaHa Production, prin intermediul căreia a produs piese de succes, cum ar fi „Cai verzi pe pereți”, realizată împreună cu Alex Velea și Don Baxter. Printre alte hituri ale sale se numără „Acasă”, „Oarecare”, „Pierdut buletin” și „Insomnii”.

Una dintre ultimele sale colaborări este piesa „Doar vina ta”, realizată împreună cu Andra.

Bilete Smiley la Berăria H din București

Biletele pentru concertul Smiley de la Berăria H din Bucureşti, de pe 27 februarie 2023, pot fi achiziționate online de pe yellowtickets.ro, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria A – în fața scenei cu loc la masă, 199 lei
  • Categoria B – acces general cu loc la masă, 129 lei
  • Categoria C – părțile laterale cu loc la masă, 79 lei

Concertul The Motans de la Berăria H din București este organizat de Berăria H.