Acest eveniment a avut loc in data de 8 Nov 2023.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 8 noiembrie 2023, de la ora 19:00, Sakis Tolis susține un concert în cadrul turneului „Beyond the Void” la FORM Space din Cluj-Napoca. Trupele Machiavellian God și On Thorns I Lay (Grecia) sunt invitații speciali ai concertului.

Sakis Tolis este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni de Metal din Grecia, care și-a pus amprenta pe scena Extreme Metal timp de aproape 40 de ani. Pe lângă concertul din Cluj-Napoca, acesta își va continua turneul și în alte orașe din România: Bucuresti (9 noiembrie 2023 – Quantic Club), Iași (10 noiembrie 2023 – Underground) și Constanța (11 noiembrie 2023 – Rock Halle).

După cinci albume lansate cu Thou Art Lord și 13 cu Rotting Christ, Sakis și-a lansat primul album solo, „Among The Fires Of Hell” în luna martie a anului 2022.

Machiavellian God este o trupă de Melodic Death Metal, originară din București, România, înființată în anul 2017. Trupa își crează piesele într-o manieră unică, acestea fiind rezultatul combinării unor elemente ce provin din Doom, Black, Atmospheric.

On Thorns I Lay (Death/Doom Metal – Grecia) s-a înființat la începutul anilor ’90 și a lansat până în prezent 9 albume de studio, cel de-al 10-lea fiind prevăzut să apară undeva în toamna acestui an.

Bilete Sakis Tolis în FORM Space din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul susținut de Sakis Tolis în FORM Space din Cluj-Napoca, pe 8 noiembrie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro și se găsesc la următoarele categorii de preț:

  • 100 lei – presale până pe data de 7 noiembrie 2023
  • 120 lei – la acces și online pe 8 noiembrie 2023

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Concertul Sakis Tolis de la FORM Space din Cluj-Napoca este organizat de FORM Space.