Acest eveniment a avut loc in data de 21 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 21 februarie 2018, de la ora 21:30, trupa Pasărea Rock (Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Sorin Voinea şi Nicu Patoi) susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Pasărea Rock a debutat în martie 2014, iar de la înfiinţare, trupa a lansat un album, două EP-uri şi un videoclip. Repertoriul Pasărea Rock include compozițiile originale precum „Praznic năprasnic”, „Călușandra”, „Pasărea Calandrinon”, „Legenda”, „Epitaf”, „Zoreaua”, piese din prima operă rock-simfonic „Meșterul Manole”, cum ar fi „Pe Argeș în jos” sau „Rugăciune către Domnul” și hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, „Hanul ulciorului nesecat” sau „Eșarfă în dar”.

„Pasărea Rock împletește stilul muzical al anilor ‘70 cu influențele moderne și ne bucurăm că prin muzica noastră am atins iubitori ai rockului de toate vârstele. Ne mândrim să descoperim adolescenți care vin la concertele noastre și savurează muzica pe care o cântăm cu plăcere de-o viață”, declara Mircea Baniciu.

Bilete Pasărea Rock la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pasărea Rock la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 21 februarie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP (loc la masă în faţa scenei – includ rezervarea) 80 lei bilete
Acces general (loc la masă în sală – includ rezervarea) 59 lei bilete
Fără loc la masă – în picioare 59 lei bilete

Concertul Pasărea Rock de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.