Marţi, 3 martie 2020, trupele Papa Roach şi Hollywood Undead concertează la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. În deschidere va susţine un concert trupa Ice Nine Kills.

Formată în 1993, trupa americană Papa Roach are lansate zece albume de studio, care au generat vânzări de peste 20 de milioane de exemplare. Stilul lor pendulează între nu metal, rap metal şi alternative metal, fiind influenţaţi de nume precum Led Zeppelin, Queen, Metallica, Faith No More şi Wu-Tang Clan.

De-a lungul timpului, Papa Roach a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din lume şi a avut turnee cu nume mari precum Limp Bizkit, Linkin Park, Eminem, Guns n’ Roses şi Deftones. De asemenea, au fost nominalizaţi de doua ori la premiile Grammy şi o dată la MTV Awards. Cel mai recent album al trupei, „Who Do You Trust” (2019), a ajuns în topurile a peste 10 ţări şi a fost bine primit atât de public, cât şi de critici..

Trupa de rapcore Hollywood Undead se reîntoarce la Bucureşti, după concertul susţinut în 2018 la Arenele Romane. Înfiinţată în 2005, trupa americană are 5 albume la activ şi clipuri cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Membrii grupului sunt cunoscuţi pentru măştile pe care le poartă în concerte, interviuri sau videoclipuri. Fiecare mască are propia poveste şi este concepută în detaliu de fiecare membru în parte.

Ice Nine Kills vin din Boston şi abordează un metalcore cu influenţe de punk şi chiar symphonic metal pe alocuri. Activeaza din 2002, timp în care au lansat 5 albume de studio, cel mai recent,”The Silver Scream” (2018). Până în prezenz au urcat pe scenă alaturi de nume precum As I Lay Dying, A Day To Remember, Suicide Silence şi Paramore.

Bilete Papa Roach şi Hollywood Undead la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertele Papa Roach şi Hollywood Undead de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 3 martie 2020, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie, dar şi de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Presale Acces
Acces general 185 lei 200 lei bilete
Golden Circle 235 lei 250 lei bilete

Golden Circle – în faţa scenei, maximum 500 de bilete

Concertul Papa Roach şi Hollywood Undead de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de BestMusic Live Concerts.