Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .

Myriad Creatures

Vineri, 13 noiembrie 2009, ora 22:00, seria concertelor Front continua in clubul The Ark din Bucuresti cu un concert al trupei berlineze Myriad Creatures.

Concurs!

Castiga 2 invitatii duble la acest eveniment. Completeaza formularul de mai jos pana pe 12 noiembrie 2009 ora 18:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic. Mult succes!

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii sunt: Grama Elena si Marinescu Ana Mirela. Felicitari si distractie placuta!

De warmup se va ocupa Onna Noko & Otoko Noko, iar in deschidere va concerta trupa The Amsterdams.

Myriad Creatures s-au format la Berlin in 2007, cand cei patru membri ai trupei au decis sa paraseasca Londra natala in favoarea scenei underground germane, unde stilul lor indie-rock exploziv a cucerit imediat publicul tanar. Datorita reputatiei dobandite la Berlin, trupa a fost gazda petrecerilor din seria Last One Ever, la care au participat nume cunoscute ale scenei alternative, ca The Kooks, Mystery Jets, The Maccabees si Peaches.

Pretul unui bilet este de 15 lei daca se achizitioneaza in avans de pe site-ul www.bilet.ro si 25 lei la intrare, in seara concertulul.

The Ark: Calea Rahovei 196 A, Uranus-Rahova area, Bucuresti.
Tel: 0752 218 555

Inscrie-te la concurs!

[konk_signup id=18]