Acest eveniment a avut loc in data de 14 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 14 august 2013, începând cu ora 21:00, Mircea Baniciu va susţine un concert la Teatru de Vară din Jupiter. Artistul va fi acompaniat de Vlady Cnejevici (claviaturi) şi Teo Boar (chitară).

Mircea Baniciu şi-a început cariera muzicală pe la finele anilor ’70, când a şi devenit solistul vocal al celebrei trupe Phoenix. În 1992, a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiş, Mircea Vintilă şi Vlady Cnejevici, unde a rămas timp de 10 ani. În 2002 , Mircea Baniciu revine în trupa Phoenix, pe care o părăseşte în 2007 pentru a-şi continua cariera solo.

Cu o activitate scenică de aproape 40 de ani, Mircea Baniciu are la activ 4 albume, fiind unul dintre numele sonore ale muzicii folk-rock româneşti.

Bilete Mircea Baniciu la Teatru de Vară din Jupiter

Biletele pentru concertul Mircea Baniciu de la Teatru de Vară din Jupiter se pot achiziţiona online pe www.iabilet.ro sau la casieria locaţiei, la preţul de 20 lei.

Plata pentru biletele achiziţionate online de pe www.iabilet.ro se poate face:

– cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail. Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta direct la locaţia cu smartphone-ul direct la intrare.

– ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plată. Cei care aleg aceaste modalităţi de plată sunt rugaţi să sune la 0741.272.967 (între orele 09-18:00 de Luni până Vineri).