Sâmbătă, 23 mai 2020, de la ora 19:00, Mihai Mărgineanu susține un concert live, online pe platforma vStage.ro.

Cântăreț, compozitor și actor, Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artişti de folk. Muzica sa este inspirată din folclorul român și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale românului clasic. Unele piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar a avut grijă să ne capteze şi cu piesele sale proprii.

Deşi s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut succes la public aproape instant cu versuri adeserori explicite. Printre cele mai cunoscute piese se numără,Paraschivo, Foaie Verde, Foaie Fragă, Zavalaidinga, Trecea un țigan săracu„, „Jeana”, „Aviaţia”, „Melci, scoici, raci, craci” și multe altele.

Primele melodii ale sale au fost înregistrate în 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar cântăreţul a câștigat popularitate. Cea mai cunoscută melodie a lui Mihai Mărgineanu, „Mă iubește femeile” este o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.

Bilete Mihai Mărgineanu live pe vStage

Biletele pentru concertul Mihai Mărgineanu live pe vStage, de pe 23 mai 2020, pot fi achiziţionate din rețeaua iaBilet doar online, de pe www.iabilet.ro, la următorul preţ:

Categorie Preţ
Vizionare Online 50 lei bilete

Concertul Mihai Mărgineanu live pe vStage este organizat de Bestmusic Live Concerts.