Acest eveniment a avut loc in data de 2 Nov 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Show-ul Korpiklaani de la Bucureşti a fost anulat!

După tragedia întâmplată în clubul Colectiv din Bucureşti, din respect pentru familiile victimelor şi ale celor trecuţi în lumea celor drepţi, METALHEAD alături de managementul Korpiklaani au hotărât să anuleze show-ul de la Bucureşti din data de 2 noiembrie de la Arenele Romane.

Cumpărătorii de pe iabilet.ro care vor să-şi recupere contravaloarea biletelor vor primi un email (pe adresa de pe care au cumpărat biletele) unde vor primi informaţii despre returnarea banilor sau sub forma de VOUCHER cu care puteţi cumpăra bilete de pe iabilet.ro la alte concerte următoare sau sub forma de virament bancar.

Cei care au cumpărat bilete de le Eventim sau MyTicket îşi recuperează banii din punctele de unde le-au cumpărat.

Deşi METALHEAD nu a avut nicio legatură cu concertul de la Colectiv, cele întâmplate sunt un mare semn de alarmă pentru noi şi vă asigurăm că pe viitor vom organiza spectacole unde toate autorizaţiile sunt în regulă (la fel cum am făcut şi până acum) şi vom avea grijă şi la capacitatea sălilor unde au loc spectacolele pentru ca toată lumea să iasă în siguranţă în caz de urgenţă, asta însemnă oprirea biletelor puse în vânzare atunci când capacitatea sălii o cere.

Vă mulţumim şi suntem alături de familiile îndurerate şi tuturor celor afectaţi de acest tragic incident le dorim însănătoşire grabnică şi putere!

Echipa METALHEAD


Luni, 2 noiembrie 2015, de la ora 18:00, finlandezii de la Korpiklaani revin în România la Arenele Romane din Bucureşti, alături de ruşii de la Arkona, în cadrul unui warmup party pentru METALHEAD Meeting 2016. Invitaţii speciali ai serii sunt italienii de la Riul Domanei.

Va fi o seară de folk metal şi pagan metal, cu două trupe etalon, în cadrul unui concert de mai bine de trei ore. Showul are loc în cortul încăzlit al Arenelor Romane, iar fumatul este interzis.

Programul concertelor:

18:00 – Acces public
19:00 – Riul Doamnei (30 min)
20:00 – Arkona (60 min+)
21:30 – Korpiklaani (90 min+)

Korpiklaani vor prezenta la Bucureşti noul lor album, „Noita”, lansat pe 5 mai în SUA, dar playlistul va avea şi foarte multe piese care i-au făcut celebri.

„Noita este o persoana cu foarte multe cunoştinţe în mai multe domenii şi cu un mod aparte de a înţelege natura, despre care se crede că are puteri supranaturale. Aceste persoane au fost uneori numite Tietaja, adică vrăjitoare. Noita finlandeză avea puterea de a vindeca şi erau membri respectaţi ai societăţii.” – declară trupa.

Arkona este o trupă de pagan metal originară din Rusia şi vine cu un stil deosebit care înglobează numeroase instrumente tradiţionale din Rusia, precum şi elemente de folclor şi mitologie rusă sau slavă.

Un alt element distinctiv al sound-ului Arkonei este vocea unică a Mariei Arkhipova. Cel mai recent album al trupei, „Yav”, a fost lansat în anul 2014, fiind apreciat de criticii de specialitate ca fiind un material de maturitate.

Bilete Korpiklaani şi Arkona la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertele susţinute de Korpiklaani, Arkona şi Riul Doamnei, pe 2 noiembrie 2015 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă, dar şi în funcţie de perioada de achiziţiei.

Categorie Preţ earlybird* Preţ normal Preţ la intrare
Acces general 60 lei 70 lei 80 lei  cumpără bilete
Golden Circle 90 lei 95 lei cumpără bilete

Biletele Earlybird sunt disponibile în limita a 100 de bucăţi din fiecare categorie. Numărul de bilete Golden Circle este limitat la 200 de bucăţi.

Restricţii şi reguli de acces

Accesul la Arenelor Romane se va face de la ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:00.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o brăţară cu care vor intra în zona dedicată. Odată intraţi în incinta Arenelor Romane nu puteţi părăsi locaţia decât în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui să cumpăraţi un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie) şi folosirea de căşti speciale pentru protecţia auzului copiilor mici.

Este interzis în zona de concert: cu arme sau obiecte periculoase, cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de concert, cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel,  umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea organizatorii sugerează lăsarea animalelor de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

În perimetrul evenimentului va fi amenajat un merch oficial atât de la Korpiklaani, cât şi de la Arkona, dar şi merch-ul oficial Metalhead.

Concert Korpiklaani şi Arkona de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment METALHEAD.