Acest eveniment a avut loc in data de 27 Sep 2019.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 27 septembrie 2019, de la ora 19:00, Kimbra concertează pentru prima oară la București, în Club Quantic. În deschidere va cânta Lucia.

Kimbra este cunoscută publicului pentru colaborarea cu Gotye, pentru melodia „Somebody that I used to know”, alături de care a primit mai multe discuri de platină, dar și pentru piese precum „Settle Down” şi „Cameo Lover”.

Kimbra este originară din Noua Zeelandă și-a lansat albumul de debut în 2011, „Vows”, care s-a clasat între primele cinci, în clasamentele din Noua Zeelandă și Australia. Albumul a fost lansat și în SUA (2012), debutând în clasamentele Billboard pe locul al paisprezecelea. Cu 3 albume lansate și cu turnee în întreaga lume, Kimbra integrează caracteristici ale unui show intim, în cadrul concertelor sale.

Câștigătoare a două premii Grammy (2013) pentru „Record of the Year” și „Best Pop Duo/Group Performance”, artista se pregătește să lanseze în curând EP-ul „Songs From Primal Heart, Reimagined”. Materialul va conține 4 piese de pe albumul „Primal Heart” în varianta acustică.

Bilete Kimbra din Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul Kimbra din Club Quantic din Bucureşti, de pe 27 septembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Early Bird Presale La intrare
Acces General 89 lei 109 lei 120 lei bilete
Golden Circle 129 lei 149 lei 160 lei bilete

Early Bird – primele 100 de bilete
Golden Circle – 300 de locuri

Concertul are loc pe terasa de vară a clubului, în aer liber – Quantic Open Air.

Concertul Kimbra din Club Quantic din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.