Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jul 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 25 iulie 2018, celebrul chitarist Joe Satriani revine în concert la Bucureşti, pe scena de la Arenele Romane, în cadrul turneului de promovare a acelui mari recent album, „What Happens Next Tour”.

Program concert Joe Satriani

19:00 – acces
20:00 – Arthur
21:00 – Joe Satriani

CONCURS: Câştigă invitaţii la Joe Satriani de la Arenele Romane din Bucureşti

Completează formularul de mai jos până marţi, 24 iulie 2018, ora 12:00 şi poţi câştiga o invitaţie valabilă pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul vor fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorul este Ruxandra Stancioiu. Felicitări!


Joe Satriani este unul dintre cei mai mari chitarişti de pe scena muzicală mondială, având vânzări de peste 10 milioane de albume şi 15 nominalizări la Premiile Grammy. Astfel, Satriani apare în toate topurile de profil dedicate chitariştilor. Prin mâna lui au trecut mai mulţi muzicieni, printre care: Steve Vai, Larry LaLonde (Primus), Rick Hunolt (Exodus), Kirk Hammett (Metallica), Andy Timmons şi Alex Skolnick (Testament). Chitaristul a pus bazele turneului „G3”, între anii 1996 – 2007, alături de care au urcat pe scenă Paul Gilbert, John Petrucci, Eric Johnson, Steve Morse, Tony MacAlpine, Brian May şi multi alţii.

Joseph „Satch” Satriani este un poli-instrumentist american, cel mai bine cunoscut drept chitarist de rock instrumental. La începutul carierei, Satriani a lucrat ca instructor de chitară, iar unii elevi de-ai săi au ajuns nume importante ale muzicii rock. Satriani este puternic influențat de simboluri ale muzicii, precum: Jimi Hendrix, Eric Clapton, Jimmy Page și Jeff Beck. De-a lungul carierei, a colaborat cu multi alţi artişti şi trupe, printre care: Alice Cooper, The Yardbirds, Ian Gillan, Dream Theater, Mick Jagger şi Deep Purple.

De multe ori Satriani face trimitere la teme şi poveşti ale genului science fiction, spre exemplu „Borg Sex” are legătură cu Star Trek. Piesa „Crowd Chant” este folosită ca o celebrare a golurilor în cadrul mai multor echipe de hockey sau fotbal din Statele Unite. „Surfing with the Alien”, „Back to Shalla-Bal” și „The Power Cosmic 2000” se referă la personajul Silver Surfer. Un alt cântec „Redshift Riders” face referire la ideea că în viitor, atunci când oamenii vor putea călători în tot universul. Melodia „I just wanna rock” povestește despre un robot care în fuga sa dă peste un concert rock. De asemenea, chitaristul a compus muzica şi pentru jocuri, precum NASCAR 06, NHL 2K10 şi Madden NFL 11.

Bilete Joe Satriani de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Joe Satriani de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 25 iulie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie poziţionarea faţă de scenă, dar şi perioada de achiziţionare.

Categorie Earlybird Presale 1 Presale 2 La intrare
Categoria A 229 lei 239 lei 249 lei 260 lei bilete
Categoria B 134 lei 145 lei 159 lei 170 lei bilete
Categoria C 74 lei 85 lei 89 lei 100 lei bilete

Earlybird: până pe 10 mai
Presale 1: până pe 10 iunie
Presale 2: până pe 24 iulie

Sunt în vânzare câte 600 de bilete la Categoriile A şi B şi doar 3000 la categoria C. Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii, acestea neavând numere alocate.

Poziţionarea în sală este următoarea:

  • Categoria A – cu loc în tribună, sectoarele K şi E
  • Categoria B – fără loc în faţa scenei
  • Categoria C – cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele Categoriei B, în Arenă

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoţite de un adult. Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Concertul Joe Satriani de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment METALHEAD organizat de către BestMusic Live Concerts.