Acest eveniment a avut loc in data de 22 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 22 septembrie 2016, de la ora 20:00, Iulian Canaf şi band-ul său susțin un concert în clubul Tribute din Bucureşti. Evenimentul are loc cu ocazia selectării artistului de a cânta în deschiderea concertului The Original Blues Brothers Band, care va avea loc pe 11 octombrie 2016 la Sala Palatului din Capitală. Intrarea este liberă.

Pe lângă muzica live de calitate, numeroase surprize şi antren, spectatorii vor participa la o super-tombolă.

Cântăreţul român de blues Iulian Canaf, născut în anul 1973 în Iaşi, a devenit cunoscut publicului după participarea la show-ul „Vocea României”. Reprezentaţiile sale, pline de emoţie şi energie, l-au făcut să fie unul dintre cei mai îndrăgiţi participanţi ai concursului. Canaf a făcut-o pe Loredana să se îndrăgostească de vocea sa, cu o versiune blues a piesei „Knockin’ On Heaven’s Door”. A fost cooptat în echipa ei şi de-a lungul concursului a interpretat piese ca „Vagabondul vieţii mele” – Gheorghe Dinică, „Sailing” – Rod Stewart şi „Sunny” – James Brown.

Deşi nu a ajuns în finala Vocea României, artistul a căpătat popularitate, fapt ce a dus la susţinerea multor concerte desfăşurate cu casa închisă, în Bucureşti şi în ţară. Concertele au demonstrat că artistul şi-a câştigat locul nu doar pe scena muzicala autohtonă, ci mai ales în inimile publicului. Pe 1 martie 2012, Iulian Canaf a susţinut primul concert oficial în Bucureşti, în Jukebox Venue, unde, conform organizatorilor, 700 de persoane l-au aplaudat pe îndrăgitul interpret.

Iulian Canaf a înfiinţat trupa Excentric Blues, cu care cântă împreună în concertele sale. De-a lungul timpului, trupa a suferit mai multe modificări în componenţa sa, singurii membri rămaşi până în prezent în formaţie fiind artistul şi Cristian Popovici.

Membrii formaţiei americane The Original Blues Brothers Band l-au ales pe Iulian Canaf să cânte în deschiderea show-ului ce va avea loc pe 11 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti. Grupul va concerta în premieră în România, în cadrul unui turneu european.

Intrarea la concert este liberă.

Concertul Iulian Canaf în clubul Tribute din Bucureşti este un eveniment organizat de Spectaculis.