Acest eveniment a avut loc in data de 18 Aug 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 18 septembrieie 2019, de la ora 21:30, Irina Rimes revine pe scena de la Hard Rock Cafe din Bucureşti cu un nou concert live.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes s-a remarcat imediat după lansarea hitului „Visele”, care a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, cântăreaţa a urcat rapid în topurile muzicale din România cu piesa „I Loved You”, o colaborare cu DJ Sava.

După succesul de debut, Irina a continuat să surprindă publicul din România cu noi concepte muzicale. A urmat prima trilogie din industria muzicală românească, „Trilogia Irinei”, sub forma unui mini serial de dragoste, care cuprinde trei părţi: „Iubirea noastră mută”, „Da ce tu” şi „Haina ta”.

Irina are la activ numeroase colaborări cu artişti români, printre care: „Stai lângă mine” cu trupa Vunk, „Cupidon” cu Guess Who şi „Piesa noastră” alături de Killa Fonic. Totodată, cântăreaţa a semnat o colaborare pentru două albume cu Universal Music Franţa şi a scris hituri pentru Antonia, Andra, Alina Eremia şi Raluka. Pentru activitatea sa artistică, Irina a câştigat numeroase premii, printre care şi două trofee Media Music Awards.

Bilete Irina Rimes la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Irinei Rimes de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 18 septembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general (cu loc la masă – în sală) 99 lei bilete
Fără loc (în picioare) 59 lei bilete

Copiii sub 7 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul Irina Rimes de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.