Acest eveniment a avut loc in data de 10 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 10 februarie, de la ora 21.30, trupa Gothic susţine un concert în club Fabrica din Bucureşti, cu ocazia lansării celui mai recent album, „Demons”. Invitat special L.O.S.T.

Înfiinţată în 1992 în Hunedoara, Gothic este una dintre trupele de referinţă pentru muzica metal din România. De-a lungul carierei muzicale de peste 20 de ani, trupa a prestat în peste 500 de concerte în ţară şi în străinătate, a avut peste 100 de apariţii în emisiuni de specialitate la radio şi televiziune.

Albumul de debut, „Touch of eternity” (1998), a fost unul dintre cel mai bine vândute albume de metal din România. Celebra publicaţie germană Metal Hammer a acordat nota 9 din 10 acestui album. În 2012, Gothic a câştigat competiţia naţională Wacken Metal Battle şi a concertat cu succes la festivalul Wacken Open Air. În 2015, trupa a intrat în studio pentru a înregistra albumul „Demons”, cel mai recent material discografic, pentru a cărui distribuţie au colaborat cu Loud Rage Music.

Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se află piese ca: „Anguish”, „Regrets” şi „Memorial Winter”, devenite adevărate imnuri pentru iubitorii metalului.

Pentru concertul din clubul Fabrica din Bucureşti, Gothic îi au ca invitaţi pe L.O.S.T. Cu o experienţă îndelungată pe scena rock românească, cu premii la festivalurile de gen şi cu 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Iraes şi Warganism, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în zona underground.

Cel mai nou produs discografic al trupei este un album Live: „L.O.S.T. Live at METALHEAD Meeting” (2014), pe care trupa l-a promovat printr-o serie de concerte în România şi Bulgaria.

Bilete concert Gothic în club Fabrica din Bucureşti

Biletele pentru concertul trupei Gothic care va avea loc în clubul Fabrica din Bucureşti, pe 10 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Presale 20 lei
În ziua concertului (la intrare) 25 lei