Marţi, 12 aprilie 2016, de la ora 19:00, trupa Ensiferum va cânta la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul turneului „Return Of The One Man Army”. Concertul Ensiferum va fi deschis de show-ul italienilor de la Fleshgod Apocalypse.

Ensiferum revine cu un nou concert în București, parte a turneului de promovare a celui mai recent material discografic al trupei – „One Man Army”. Înfiinţată în 1995, în Finlanda, Ensiferum este o trupă ce a îmbinat din primele momente ritmurile metal cu sonorităţile folk realizând epopei eroice cu muzica şi versurile înrădăcinate în folclorul finlandez.

Primele două albume, „Ensiferum” şi „Iron”, creionează conceptul muzical şi liric al trupei, asezonat cu elemente de folclor finlandez şi trimiteri la epopeea naţională „Kalevala”. O dată cu albumul „Victory Songs”, Ensiferum concertează pe scenele unor mari festivaluri în compania unor trupe ca Eluveitie, Finntroll, Amon Amarth sau Megadeth.

Fleshgod Apocalypse s-au format în 2007 în Italia şi sunt semnaţi la Nuclear Blast. Trupa abordează un technical death metal şi au la activ trei albume, cel mai recent, Labyrinth, fiind lansat în august 2013. Italienii au cântat deja în turnee europene alături de trupe ca Behemoth, Dying Fetus, Suffocation sau Napalm Death.

Bilete Ensiferum la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul susţinut de Ensiferum pe 12 aprilie 2016 la Arenele Romane din Bucureşti se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Până la 12 apr La intrare
Acces General 80 lei 90 lei cumpără bilete
Berzekers – în faţa scenei (doar 200 bilete) 120 lei 120 lei cumpără bilete

Concertul Ensiferum de la Bucureşti este un eveniment METALHEAD, organizat de Bestmusic Live Concerts.