Acest eveniment a avut loc in data de 27 Nov 2011.
Vezi alte evenimente la din .

Pe 27 noiembrie 2011, de la ora 19:00, pe scena Ateneului Român, din Bucureşti pianista Elisabeth Leonskaja va susţine un recital pro bono.

Cunoscuta interpretă chopiniană, caştigătoare încă din timpul facultăţii a concursurilor internaţionale „George Enescu”, „Marguerite Long” şi „Regina Elisabeta”, va interpreta la Bucureşti ultimele trei sonate pentru pian compuse de Franz Schubert: Sonata nr. 19 in Do minor D958, Sonata nr. 20 in La major D959 şi Sonata nr. 21 in Si bemol major D960.

Artista, care a concertat ca solistă alături de toate marile orchestre ale lumii, va susţine recitalul de pe scena Ateneului Român pentru un scop nobil: renovarea Muzeelor Minovici. Elisabeth Leonskaja a vizitat cele două muzee, vechi de 106, respectiv 70 de ani, situate în nordul Bucureştiului, în decembrie 2010.

Impresionată de moştenirea culturală şi socială a familiei Minovici, artista a decis ca banii obţinuţi din vânzarea biletelor să fie donaţi pentru renovarea celor două muzee.

Îmi face o deosebită plăcere să cânt din nou în România, pentru că aici am făcut un pas important în cariera mea, atunci când am câştigat concursul Enescu. Mă bucur să ştiu că atât eu, cât şi cei care vor veni să mă asculte, ajutâm în acest fel muzeele Minovici „, a declarat Elisabeth Leonskaja.

Bilete Elisabeth Leonskaja

Bilete pentru concertul Elisabeth Leonskaja de la Bucureşti pot fi achiziţionate, în funcţie de distanţa faţă de scenă, la următoarele preţuri:

Categoria I: 300 lei
Categoria II-a: 200 lei
Categoria III-a: 100 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Evenimentul este organizat de Asociaţia „Prietenii Muzeelor Minovici”, organizaţie nonprofit.

Ateneul Român: Str. Franklin, nr. 1, Bucureşti.
Informaţi: 021 315 0024 sau 021 315 2567