Luni, 21 octombrie 2019, de la ora 20:00, direcţia 5 susține un concert, „Concert la Operă”, la Opera Națională din București.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu, trupa s-a înfiinţat în 1991, devenind una dintre cele mai cunoscute trupe din ţară. De-a lungul carierei, formaţia a abordat diferite stiluri muzicale printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock. Grupul a debutat în 1992, cu albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”.

Formaţia este o prezenţă consecventă în muzica autohtonă. Până în prezent, direcţia 5 a lansat peste 15 materiale discografice şi a susţinut sute de concerte. „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nucă.

Bilete direcţia 5 de la Opera Națională București

Biletele pentru concertul direcţia 5 de la Opera Națională București, de pe 21 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria VIP 199 lei bilete
Categoria A 149 lei bilete
Categoria B 111 lei bilete

Concertul direcţia 5 de la Opera Națională București este organizat de Sublime România.