Sâmbâtă, 5 septembrie 2020, de la ora 21:00, trupa direcţia 5 susține un concert în aer liber, la Arenele Romane din București.

Accesul se face începând cu ora 20:00, pe 5 culoare. Spectatorii sunt rugați să păstreze distanța în momentul accesului și normele sanitare în vigoare. Rândurile de scaune sunt puse în locație la distanță de 2 metri. Accesul fără mască de protecție este interzis. Participații sunt rugați să vină cu mască de protecție de acasă.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu, trupa s-a înfiinţat în 1991, devenind una dintre cele mai cunoscute trupe din ţară. De-a lungul carierei, formaţia a abordat diferite stiluri muzicale printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock. Grupul a debutat în 1992, cu albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”.

Formaţia este o prezenţă consecventă în muzica autohtonă. Până în prezent, direcţia 5 a lansat peste 15 materiale discografice şi a susţinut sute de concerte. „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nucă.

Bilete direcţia 5 la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul direcţia 5 de la Arenele Romane din București, de pe 5 septembrie 2020, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Earlybird Preţ
Categoria VIP 177.04 lei 200 lei bilete
Categoria A 145.62 lei 180 lei bilete
Categoria B 124.66 lei 150 lei bilete
  • Earlybird – doar primele 50 de bilete
  • Sunt puse în vânzare doar 500 de bilete
  • Softul iabilet.ro blochează automat 3 locuri stânga/dreapta atunci când se face o comandă pentru păstrarea distanțării sociale
  • Se pot cumpăra minim 2 bilete și maxim 4

Concertul direcţia 5 de la Arenele Romane din București este organizat de Bestmusic Live Concerts.