Acest eveniment a avut loc in data de 22 Sep 2021.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 20:00, Damian Draghici & Brothers va susține concertul „Mireasa Nebună” la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, din București.

Concertul a fost programat inițial pentru 29 și 30 august 2021, dar a fost reprogramat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data la care a fost reprogramat, fără a fi necesară preschimbarea lor.

Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, în special cele dedicate miresei, concertul Damian Draghici & Brothers și Mireasa Nebună va fi o reală surpriză pentru public de unde nu va lipsi energia, bucuria, dansul și buna dispoziție.

Cele mai multe obiceiuri de nuntă la români au fost moștenite din generație în generație, astfel că unele dintre ele sunt foarte vechi. Pe vremuri cele mai frumoase nunți ale românilor se făceau cu siguranță la sate. Acolo, chiar și în vremurile noastre, tradițiile și obiceiurile se întrec în importanță, iar ulițele satelor răsună a veselie și voie bună. Atmosfera de nuntă, creată prin joc, cântec și chiuituri va fi reeditată în maniera inconfundabilă a trupei Damian Drăghici & Brothers.

Și de această dată, toți cei prezenți se vor putea bucura de un concert cu totul special din programul căruia nu vor putea lipsi melodii precum „Șaraiman”, „În stație la Lizeanu”, „Mona”, Cine-a pus cârciuma-n drum” sau „Mama mea e florăreasă”.

Condiții privind accesul la concert:

  • Va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).
  • Participarea este permisă și spectatorilor nevaccinați pe baza unui test negativ făcut la intrarea în sala de spectacol. Testele rapide sunt disponibile la acces și se pot face, contra cost (aprox. 26 lei), de către personalul autorizat.
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Bilete Damian Draghici & Brothers – „Mireasa Nebună” la Teatrul de Vară Herăstrău

Biletele pentru concertul Damian Draghici & Brothers – „Mireasa Nebună” de la Teatrul de Vară Herăstrău din București, de pe 22 septembrie 2021, pot fi achiziționate din rețelele IaBilet și Eventim, dar și online de pe www.iabilet.ro și www.eventim.ro, la mai multe categorii de preț.

Categorie Pret
Categoria 1 120 lei bilete
Categoria 2 90 lei bilete
Categoria 3 70 lei bilete