Acest eveniment a avut loc in data de 28 Sep 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, de la ora 20:00, legendara trupă Celelalte Cuvinte va susţine concertul lor acustic „Trup şi suflet” la Filarmonica de Stat din Oradea.

Pentru prima data în 31 de ani, Celelalte Cuvinte vor interpreta cele mai cunoscute şi apreciate piese ale lor în variantă acustică, dovedindu-şi încă o dată devotamentul pentru crezul lor artistic, pentru dorinţa lor de a rămâne întotdeauna autentici.

Pentru acest proiect, trupa lucrează deja de câteva luni, piesele lor fiind regândite şi reorchestrate în manieră acustică, instrumentele „reci” vor lua locul riff-urilor de chitară în acest spectacol eveniment, în cadrul căruia publicul va fi surprins plăcut de noile sonorităţi.

„Suntem foarte fericiţi că putem prezenta noul spectacol al trupei pentru prima oară acasă, la Oradea. Trup şi suflet este un concept la care trupa a muncit foarte mult, am putea compara acest eveniment cu o lucrare de doctorat, pe care sperăm să o promovăm în faţa fanilor și a publicului nostru.”, declară Călin Pop.

Biletele pentru concertul acustic Celelalte Cuvinte – „Trup şi suflet” se vor putea cumpăra începând cu data de 23 septembrie, de la Casa de bilete a Filarmonicii, la preţul de 15 lei.

Celelalte Cuvinte – Trup şi suflet este un eveniment organizat în cadrul Toamnei Orădene 2013, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.