Acest eveniment a avut loc in data de 25 Sep 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 21:30, trupa Carla’s Dreams susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Carla’s Dreams reprezintă un proiect nonconformist, care abordează un stil unic în industria muzicală românească, atât în ceea ce priveşte produsul muzical, cât şi atunci când vine vorba de înfăţişarea membrilor trupei. Muzica lor este o combinaţie de stiluri, precum pop, rock, jazz şi influenţe hip-hop.

Trupa a devenit cunoscută datorită colaborărilor cu Inna şi cu Loredana pentru piesele „P.O.H.U.I.” (2012) şi „Lumea ta” (2013). Ulterior, hiturile „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile”, „Acele”, „Antiexemplu” şi „Până la sânge” au conturat numele trupei, datorită mesajelor puternice din versurile lor. În ceea ce priveşte înfăţişarea, toţi membrii formaţiei au chipul ascuns în spatele unor măşti pictate pe faţă, pentru a-şi păstra misterul abordat încă de la lansarea din 2012.

Cea mai cunoscută colaborare a lor a fost duetul cu Delia, „Cum ne noi”, care are cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din România, în anul 2015.  Totodată, trupa a înregistrat un material împreună cu Antonia, pentru melodia „Sună-mă”. De-a lungul anului, formaţia susţine concerte în Bucureşti şi în întreaga ţară, promovând mesajele cu subînţeles din cântecele sale.

Bilete Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 25 septembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro.

Categorie Preţ
Acces general (cu loc la masă – în sală) 149 lei bilete
Fără loc (în picioare) 79 lei bilete

Concertul Carla’s Dreams de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.