Acest eveniment a avut loc in data de 16 Mar 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 16 martie 2023, la ora 21:00, trupa Carla’s Dreams susține un concert la Hard Rock Cafe din București.

Carla’s Dreams este o trupa nonconformistă compusă din cântăreți anonimi, care s-a lansat în 2012, în Republica Moldova, având piese atât în limba română, cât și în rusă și engleză. Numele trupei este inspirat dintr-o nuvelă a autorului britanic John le Carré, mai exact de la un personaj pe nume ,,Karla”.

Solistul vocal al trupei este cunoscut sub numele de cod „Sergiu”, el afirmă că personajul său este un proiect. Membrii trupei își protejează identitatea în aparițiile publice prin intermediul unor măști de machiaj, ochelari de soare și hanorace cu glugă.

Până în prezent, trupa a lansat 7 albume și a colaborat cu numeroși artiști români, printre care se numără: Delia, Antonia, INNA, Loredana, Deliric și Nicole Cherry.

Piesa „Sub Pielea Mea” de pe NGOC, al treilea album al trupei, a ocupat locul 1 la radiourile rusești și locul 7 în topul Shazam Rusia. De asemenea, s-a clasat pe prima poziție în topul Media Forest din România și a înregistrat un milion de vizualizări pe YouTube la doar câteva zile după lansare.

Trupa a avut numeroase apariții la cele mai mari festivaluri din România, Neversea și Untold, dar și în cadrul altor proiecte de succes. Pe 1 septembrie 2018, Carla’s Dreams a susținut un recital la cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului ,, Cerbul de Aur” de la Brașov.

Bilete Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams de la Hard Rock Cafe din București, de pe 16 martie 2023, pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

179 lei – acces general (cu loc la masă, în sală)
107 lei – făra loc, în fața scenei

La intrare, biletele au următoarele prețuri:

180 lei – cu loc la masa, în sală
110 lei –  fără loc, în fața scenei

Concertul Carla’s Dreams de la Hard Rock Cafe din București este organizat de BestMusic Live Concerts.