Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

CharityGift.ro

Marti, 17 noiembrie 2009, ora 20:00, in Club Fabrica din Bucuresti va avea loc concertul caritabil CharityGift.ro cu ocazia aniversarii unui ani de la lansare.

La acest concert vor urca pe scena byron, Alexandrina, Spitalul de Urgenta, Hi-Q si Lu Cozma & Sorin Romanescu.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizării individuale şi sociale, care funcţioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza ss directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.
Proiectul este sustinut pro bono de Andreea Marin-Banica, cunoscuta pentru implicarea sa extrem de activa in campaniile umanitare din ultimii 15 ani, de Rogalski Grigoriu Public Relations – pentru servicii de consultanta PR – si de Balms & Asociatii – care ofera servicii de consultanta juridica – Graffino si Hanson Online Brand Communication, care ofera servicii de webdesign si X3 Studios prin Proiect 1000, care ofera servicii de design pentru materialele de promovare. Recent, proiectul CharityGift.ro a fost adoptat de trupele Sarmalele Reci, Spitalul de Urgenta si Byron.

Trupele care vor concerta, voluntarii CharityGift.ro si prietenii proiectului vor sarbatori offline, iar contravaloarea tuturor biletelor de intrare va fi donata catre un ONG. Acest ONG poate fi ales de catre toti utilizatorii CharityGift.ro pe prima pagina a site-ului, www.charitygift.ro, printr-un sondaj ce va fi afişat în perioada 10-24 noiembrie. Beneficiarii ONG-ului cu cele mai multe voturi stranse vor primi pe 25 noiembrie primul lor cadou de Craciun.

Biletele se pot procura la intrare.
Pretul unui bilet este de 20 lei.

Club Fabrica: 11 Iunie 50, Bucuresti.