Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jan 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 25 ianuarie 2017, începând cu ora 21:30, trupa CARGO va susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, cu ocazia lansării unui nou material discografic, „CARGO VINYL”. Dublul disc conţine 12 cântece şi va fi o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, în concertul Noaptea Vrăjitoarelor.

Pentru o calitate mai bună a sunetului, noul material dedicat colecţionarilor şi iubitorilor de muzică rock va fi presat pe două viniluri ce vor fi fabricate într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare. Acestea vor fi înseriate pentru ca fiecare cumpărător să fie posesorul unui disc unic. Albumele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele dezastrului din Colectiv.

Înfiinţată în 1985, trupa CARGO este alcătuită în prezent din Adrian Igrişan (voce), Adi Bărar (chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuţ Cârjă (clape) şi Florin Barbu (bass). Membrii formaţiei au revoluţionat rock-ul românesc printr-un stil hard rock, încă de la primul album „Povestiri din gară”. Succesul a venit o dată cu materialul „Destin” (1995) şi a fost consolidat cu „Ziua vrăjitoarelor” (1998).

CARGO a lansat şapte albume până în prezent, alături de alte single-uri şi EP-uri. De asemenea, a participat la cele mai importante festivaluri de profil de la noi din ţară, iar în 2015 membrii trupei au sărbătorit 30 de ani de activitate muzicală, printr-un concert în cadrul festivalului METALHEAD Meeting.

De-a lungul timpului, formaţia CARGO a câştigat mai multe premii, printre care: „Cea mai bună trupă rock” la MTV Romanian Music Awards 2005, „Best Video” la Maximum Rock Awards 2013, „Lifetime Award” la Romanian Music Awards 2013 şi „Premiul de excelenţă” la Media Music Awards 2014. Mai mult decât atât, piese precum „Nu mă lasă să îmi fie dor”, „Ziua vrăjitoarelor”, „Aproape de voi”, „Dacă ploaia s-ar opri”, „Călare pe motoare” au devenit imnuri pentru fanii rock-ului clasic din România.

Bilete CARGO la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul CARGO, care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti pe 25 ianuarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, dar şi de la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Loc la masă în sală 75 lei bilete
Fără loc în faţa scenei 40 lei bilete

Concertul CARGO de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.