Acest eveniment a avut loc in data de 6 Jan 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 6 ianuarie 2017, începând cu ora 22:30, trupa byron revine la Hard Rock Cafe din Bucureşti cu un nou concert.

Înfiinţată în anul 2006, trupa byron abordează un stil muzical bazat pe rock alternativ, progresiv, jazz şi blues, şi este formată din Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe).

În cei peste 10 ani de activitate, membrii formaţiei au lansat şase albume de studio şi trei DVD-uri live: „Acoustic Drama” (primul DVD unplugged românesc), „Live Underground” (filmat în Salina Turda) şi „Electric Marching Band” (concert-fusion între o trupă rock, o fanfară militară şi un cor de elevi). Mai mult decât atât, compoziţiile trupei se regăsesc pe coloana sonoră a musicalului „Nevestele Vesele din Windsor” şi a serialului românesc produs de HBO România, „Rămâi cu mine”.

Pe lângă albumul „30 de secunde de faimă” (2013), cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, trupa byron a lansat de-a lungul timpului albume care le-au consolidat talentul muzical şi creativitatea: „Forbidden Drama” (2007), „A Kind of Alchemy” (2009), „Perfect” (2011) şi „Melancolic” (2014). Cel mai nou album al trupei, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin, masterizat la Abbey Road Studios în Londra de către Frank Arkwright (Joy Dicision, Biffy Clyro, Arcade Fire etc) şi conţine 12 piese care corespund fiecărei luni din calendar.

Trupa byron a cântat în deschiderea concertului Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators şi a reprezentat România în cadrul World Fest, la festivalul Saarang din Chennai, India în 2014. De asemenea, formaţia a participat la numeroase festivaluri muzicale din România, printre care Shine Festival şi Airfield Festival.

Bilete byron la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul byron, care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 6 ianuarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, dar şi de la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
VIP (loc la masă în faţa scenei) 60 lei cumpără bilete
Acces General (loc la masă în sală) 40 lei cumpără bilete
Fără loc 40 lei cumpără bilete

Concertul byron la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.