Luni, 8 aprilie 2019, de la ora 19:00, trupa Bullet For My Valentine revine în concert la Bucureşti, pe scena de la Arenele Romane (cort încălzit). În deschidere vor concerta britanicii din trupa Enterfire.

Bullet For My Valentine este una dintre cele mai mediatizate trupe metalcore ale ultimului deceniu. Înfiinţată în urmă cu 20 ani, sub numele Jeff Killed John, trupa şi-a făcut simţită prezenţa la nivel local prin interpretarea unor cover-uri după Metallica şi Nirvana.

Primul lor album, „The Poison” (2005), le-a adus o mulţime de premii printre care: Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de revista Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer şi Best Single (pentru „Tears Don’t Fall”) oferite de prestigioasa revista Kerrang!, dar şi şansa de a cânta în deschidera unor trupe precum Metallica şi Guns N’Roses.

Trei ani mai târziu au lansat „Scream Aim Fir”, un album care „are un tempo mult mai agresiv decât precedentul”, cum declara Turk despre materialul ce a debutat pe locul patru în Billboard 200. Succesul acestuia în topul muzical a fost însă întrecut de „Fever”, album ce a debutat pe locul trei în 2010.

Formaţia a câştigat până în momentul de faţă, 5 Discuri de Aur şi au milioane de albume vândute în întreaga lume. Artiştii ce i-au influenţat şi care şi-au pus amprenta asupra stilului lor muzical sunt Metallica, Slayer şi Iron Maiden.

În prezent, trupa este formată din Matthew „Matt” Tuck  (voce/chitară), Michael „Padge” Paget (chitară/backing vocals), Jamie Mathias (bass/voce) şi Jason Bowld (tobe).

Bullet For My Vallentine revin pentru a doua oră la Bucureşti, după ce au susţinut un concert, în 2013, în cadrul festivalului Rock The City.

Bilete Bullet For My Vallentine de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bullet For My Vallentine de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 8 aprilie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii:

Categorie Earlybird Presale La intrare
Golden Circle 185 lei 205 lei 220 lei bilete
Acces General 145 lei 165 lei 180 lei bilete

Perioada earlybird este limitată la primele 500 de bilete.

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Se pun în vânzare doar 400 de bilete Golden Circle şi 1200 de bilete Acces General.

Concertul Bullet For My Vallentine de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către METALHEAD.