Sâmbătă, 8 iunie 2019, de la ora 16:00, B.U.G. Mafia revine în cadrul celei de-a doua ediţii „Românie, Fă gălăgie!”, la Arenele Romane din Bucureşti. Show-ul va fi deschis de El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee.

Program concerte

16:00 – Acces
16:00 – 17:20 – Warm-Up Bad & Boujee
17:30 – 17:50 – CHIMIE
18:00 – 18:30 – Nosfe
18:40 – 19:10 – Nane
19:20 – 19:50 – Killa Fonic
20:00 – El Nino
21:00 – B.U.G. Mafia

Concertul de anul acesta este la doua ediţie, cu acelaşi nume, „Românie, Fă Gălăgie!”, după show-ul conceput şi produs de B.U.G. Mafia. Pentru Tata Vlad, Uzzi şi Caddillac, cei trei membri B.U.G. Mafia, „Românie, Fă gălăgie!” reprezintă o continuă provocare.

Cu prima ediţie de «Românie, Fă Gălăgie!» ne-am dorit să punem în scenă cel mai spectaculos show de muzică rap din România, o producţie la care am visat încă de când am format trupa. I-am spus atunci #AlaGrav şi a fost o provocare a noastră pentru noi înşine. Credem că ce s-a întâmplat acolo, alături de #CeiMaiTariFani, a depăşit toate aşteptările. Până şi pe ale noastre, şi chiar suntem greu de mulţumit. Dar, ca orice oameni normali, am vrut mai mult, am vrut să ducem evenimentul la următorul nivel. Aşa am luat decizia de a continua «Românie, Fă gălăgie!» sub forma unui festival. Ne dorim ca cei care vor fi acolo, alături de noi, atât fanii cât şi artiştii, să aibă parte de o experienţă deosebită de cea a unui concert obişnuit, începând de la producţia pe care o pregătim, până la ce se întamplă în afara scenei şi la programul evenimentului – încă de la prima ediţie am vrut să invităm nume despre care credem că au ceva de spus în muzica urbană din România. Şi vom proceda la fel în viitor.” declară trupa.

Înfiinţată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoş Vlad Neagu) şi Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat, încă de la început, un fenomen cu impact major atât asupra muzicii, cât şi asupra societăţii româneşti. Trupa s-a impus rapid pe scena hip hop autohtonă.

Pe parcursul a peste 20 de ani de carieră muzicală, B.U.G. Mafia a lansat 10 albume de studio, două materiale Best Of (alături de un DVD), 6 maxi single-uri şi 13 videoclipuri, cu fiecare dintre aceste produse, trupa a reuşit să îşi reconfirme statutul şi să îşi consolideze baza de fani dedicaţi. În această direcţie, baieţii de la B.U.G. Mafia au oferit gratuit materialele discografice fanilor, prin intermediul propriilor canale online de distribuţie.

Bilete B.U.G. Mafia la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care B.U.G. Mafia îl va susţine pe 8 iunie 2019, la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate de din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă şi perioada de achiziţie.

Categorie Wise Bird Early Bird Presale La intrare
Premium 149 lei 169 lei 189 lei 200 lei bilete
Golden Ring 99 lei 109 lei 129 lei 140 lei bilete
Acces General 59 lei 69 lei 79 lei 92 lei bilete
  • Wise Bird – se adresează primilor 500 de fani care doresc să-şi rezerve locul înainte de punerea publică în vânzare în cadrul Fan Presale-ului, folosind unul din codurile oferite de către artişti pe rfg2019.bugmafiaoficial.ro. De asemenea, 130 dintre fanii care îşi achiziţionează biletele în perioada de Fan Presale vor putea câştiga partea artiştilor din line-up, postere şi CD-uri cu autografe, acces prioritar Early Entry sau acces în backstage pentru Meet & Greet.
  • Premium – loc în tribună, acces prioritar şi acces la bar VIP.
  • Golden Ring – fără loc în faţa scenei.

Pentru fanii care îşi doresc să fie mai aproape de trupă, s-au pus în vânzare şi suplimete VIP. Acestea sunt valabile doar cu bilet cumpărat.

Categorie Supliment VIP Preţ
After Show Meet & Greet 2500 lei bilete
Backstage Tour 450 lei bilete
Soundcheck Acces 200 lei bilete
  • After Show Meet and Greet – include acces prioritar Early Entry, festival badge laminat, poster cu autografe, acces la probele de sunet, backstage meet & greet after show, backstage, complimentary drinks & finger food, transport VIP spre/de la show, valabil în Bucureşti.
  • Backstage Tour – include acces prioritar Early Entry, festival badge laminat, poster cu autografe, acces la probele de sunet, backstage tour şi meet & greet.
  • Soundcheck Acces – include acces prioritar Early Entry, festival badge laminat, poster cu autografe şi acces la probele de sunet.

Reguli de acces

Organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele (în caz de ploaie se acceptă pelerine), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. Organizatorii nu vor stoca sau păzi obiectelor interzise.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.

Posesorii de bilete la categoriile Premium şi Golden Ring vor primi la acces brăţări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brăţara la acces.

Accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani este gratuit şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoţite de un adult, posesor de bilet valabil. Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Se recomandă ca persoanele sub 18 ani să fie însoţite de un adult. Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie.

Concertul B.U.G. Mafia la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.